Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت : توجه به رعایت آیین نامه ۲۸۰۰ در ساخت و ساز‌ها بسیار مهم و الزامی است زیرا این موضوع منجر به کاهش آسیب در زمان وقوع زلزله و بحران‌های طبیعی می‌شود.

او با اشاره به وقوع زلزله ۳/۷ ریشتری در آبانماه سال ۱۳۹۶ استان کرمانشاه گفت : این زلزله بزرگ که در یکصد سال اخیر در منطقه غرب کشور سابقه نداشت در ۴ سال گذشته در استان کرمانشاه اتفاق افتاد و این زلزله حدود ۶۰ درصد وسعت استان را دربرگرفت و خسارت بسیار سنگینی به استان وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در اثر این زلزله ۹ شهرستان و ۱۶۰۰ روستا استان کرمانشاه دچار تخریب و خسارت شدند و امسال که چهارمین سال پس از وقوع زلزله است خوشبختانه شهر سرپل ذهاب که با خسارت‌های جدی و عظیمی روبرو شد، بازسازی شده و این شهر امروز به یک شهر جدید با چهره جدیدی تبدیل شده است.

مقام عالی استان افزود: حدود ۱۳۱ هزار واحد مسکونی، تجاری و اقتصادی در شهر سرپل ذهاب دچار خسارت و آسیب شدند که امروز کاملاً بازسازی شده و زندگی در این شهر حالت عادی دارد و دیگر کسی در کانکس زندگی نمی‌کند.

استاندار کرمانشاه گفت: اول اقدامی که پس کار آوار برداری در شهر سرپل ذهاب انجام دادیم اسکان اضطراری بود که حدود ۴۵ روز طول کشید و پس از این کار، اقدام برای اسکان موقت بود که صحبت‌هایی برای این اسکان به صورت ارودگایی مطرح می‌شد، اما تلاش کردیم تا با یک نگرش جدید از کانکس برای اسکان اضطراری استفاده کنیم.

بازوند با بیان اینکه بیش از ۵ هزار پس لرزه بعد از زمین لرزه اصلی در مناطق زلزله زده رخ داد، افزود: در ۷۵۰ از این پس لرزه‌ها مردم مجبور می‌شدند که اسکان خود را ترک کنند لذا تصمیم برای اسکان موقت با استفاده از کانکس در چنین شرایطی بسبار تصمیم خوب و به جایی بود که اتخاذ شد.

مقام عالی استان گفت: زلزله سال ۱۳۹۶ استان بیش از ۲۰ ثانیه طول کشید که بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان بار مالی برای دولت به دنبال داشت که این رقم در قالب تسهیلات، کمک، یارانه تسهیلات، امهال وام و ... برای ساخت و ساز و دیگر امورات به مناطق زلزله زده اختصاص یافت.

او با تاکید بر تقویت تجهیزات هلال احمر برای استفاده در زمان وقوع حوادث طبیعی در کشور گفت: باید تلاش کنیم تا تجهیزات هلال احمر برای زلزله‌های بالای ۷ ریشتری (که خدای نکرده اگر در کشور اتفاق بیفتد)، بیش از پیش به روز‌تر و جدید‌تر شود لذا یکی از کار‌های مهم تلاش برای به روز کردن امکانات و تجهیزات هلال احمر است تا این نهاد حمایتی بهتر بتواند در زمان وقوع حوادث به کار امداد و نجات بپردازد.

او با اشاره به کمک‌های خوب و موثر نیرو‌های نظامی اعم از سپاه، ارتش و مرزبانی در همان ساعات اولیه وقوع زلزله در شهر سرپل ذهاب برای کار امداد و نجات افزود: کار امداد ونجات با کمک ۱۰ هزار نفر نیرو‌های نظامی صورت گرفت و خوشبختانه این کار در همان ساعات اولیه به خوبی پیش رفت و موردی پیدا نشد که پس از چند روز یک نفر به صورت زنده از زیر آور‌ها بیرون کشیده شود و این بدین معنا است که کار امداد و نجات به بهترین شکل ممکن انجام شد.

استاندار کرمانشاه به انتقال مجروحین مناطق زلزله زده اشاره کرد و ادامه داد: مجروحین که حدود ۹ هزار نفر بودند بعد از انتقال به پادگان ابوذر شهر سرپل ذهاب، هماهنگی‌های لازم برای انتقال آنان به بیمارستان‌های کرمانشاه و سایر بیمارستان‌های کشور انجام شد و خوشبختانه از این تعداد مجروح حتی یک نفر فوتی نداشتیم.

مقام عالی استان گفت: در همان روز‌های اول تلاش کردیم که زندگی مردم طبق روال عادی دنبال شود و از اصناف و بازاریان خواستیم که مغازه‌های خود را باز کنند.

او به تخریب بیمارستان اسلام آباد غرب در زمان وقوع زلزله اشاره کرد و گفت: این بیمارستان عیرغم اینکه در ۶ ماه قبل از وقوع زلزله ساخته شده بود و حدود ۱۰۰ کیلومتر با مرکز زلزله فاصله داشت، تخریب شد لذا توجه بیشتر به ساخت بیمارستان‌ها و همچنین ساختمان‌های دولتی بسیار ضروری است.

مقام عالی استان با تاکید بر توجه به آیین نامه ۲۸۰۰ در ساخت و ساز‌ها ادامه داد: توجه به آیین نامه بسیار مهم و اساسی است زیرا این آیین نامه منجر می‌شود که ساخت و ساز‌ها در اثر زلزله‌های بالا با تخریب کمتری مواجه شوند.

او افزود: در کار بازسازی مناطق زلزله زده تلاش کردیم که کار مستند سازی با بیان نواقص، ایرادات، و نقاط ضعف و قوت انجام شود زیرا این اقدامات منجر به انتقال تجربه و استفاده بهتر از امکانات در زمان وقوع بحران طبیعی در کشور خواهد شد.

او گفت: در این زلزله تلاش کردیم که همواره در کنار مردم باشیم و خوشبختانه مردم در این بحران احساس کردند که حاکمیت در کنار آن‌ها قرار دارند و همچنین به صورت ۴۰ بار شخصاً در شبکه خبر حضور پیدا کردم و به صورت زنده پاسخگوی سوالات و پرسش‌های مردم در زمینه اقدامات انجام شده برای زلزله بودم .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه ستاد بحران پروژه های عمرانی اعتبارات عمرانی مناطق زلزله زده مقام عالی استان شهر سرپل ذهاب ساخت و ساز ها زمان وقوع کار امداد وقوع زلزله تلاش کردیم آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۹۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کودکان کار در پایتخت

امانی گفت: حضور کودکان کار در سطح شهر کاهش یافته است.

به گزارش مشرق، ناصر امانی در رابطه با اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت طی مدت اخیر، اظهار کرد: بنده بر اساس آنچه در دو محله‌گردی اخیر مشاهده کردم، شهرداری در این زمینه خوب عمل کرده بود و مردم اذعان داشتند که جمع‌آوری معتادان متجاهر در محلات به خوبی صورت می‌گیرد.

وی افزود: در بازدیدی که از محلات در اسفندماه سال قبل و فروردین ماه امسال داشتم، مردم از جمع‌آوری و ساماندهی معتادان رضایت داشتند اما همچنان این نگرانی برای بازگشت آنها وجود دارد و امیدواریم این بار به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده باشد که جمع‌آوری نهایی را شاهد باشیم و معتادان پس از مدتی به سطح محلات بازنگردند.

امانی با اشاره به فعالیت کودکان کار در سطح شهر نیز گفت: حضور کودکان در سطح شهر کاهش یافته است؛ در گذشته در چهارراه‌ها بیش از این با کودکان روبه‌رو بودیم اما اکنون تعداد آنها بسیار کمتر شده است. امیدواریم ساماندهی کودکان کار نیز به نتیجه برسد و شاهد فعالیت هیچ کودکی در سطح شهر تهران نباشیم.

این عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه شهردار تهران حکم نمایندگی ویژه رئیس‌جمهور را در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی دارد، یادآور شد: شهردار تهران در همین راستا یک مرکز رصد راه‌اندازی کرده و قرار بر این بوده که ظرفیت تمام نهادهای متولی این موضوع در شهر به کار گرفته شود که نمی‌دانیم تمام این نهادها پای کار آمده‌اند یا خیر؟

وی با اعلام اینکه فعلاً آثار ابتدایی اقدامات در راستای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که عمدتاً توسط شهرداری تهران انجام شده، قابل مشاهده است، اظهار کرد: در مدت اخیر کلونی‌های بزرگ معتادان را که مدتها قبل بازدید کرده بودم، رصد نکردم، ضمن اینکه گزارشی مبنی بر بازگشت معتادان به این کلونی‌ها نیز دریافت نکردم.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • حادثه در کرمانشاه جان یک نصاب آسانسور را گرفت
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • کاهش کودکان کار در پایتخت