Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مردم زلزله‌زده شهرستان دنا این روزها با کمبود کارگر، گرانی و کمبود ماسه دست و پنجه نرم می‌کنند و روند ساخت و ساز را با مشکل روبه‌رو شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مردم شهر زلزله‌زده شهرستان دنا با گذشت سه ماه از وقوع زلزله پنج و شش دهم ریشتری در این شهرستان، امیدوار هستند تا قبل از فصل سرما بتوانند خانه‌های ویران شده خود را با کمک دولت و سایر نهادهای انقلابی بازسازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زلزله پنج و شش دهم ریشتری در روز 29 بهمن‌ماه سال‌ گذشته به بیش از چهار هزار واحد مسکونی در شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا و سایر بخش‌های این شهرستان خسارت وارد کرد.

بیش از 1200 منزل مسکونی در این زلزله 100 درصد دچار خسارت شد و بیش از سه هزار واحد مسکونی دیگر نیاز به تعمیرات اساسی دارند.

روایتی از حجم تخریب‌ها در زلزله اخیر سنخواست؛ مردم زلزله‌زده چگونه «خانه‌دار» می‌شوند + فیلمتاکید جهانگیری بر بکارگیری امکانات برای رسیدگی به زلزله‌زدگان خراسان شمالیخسارت دیدگان زلزله "سنخواست" باید منتظر «تصمیم دولت» باشند

کار آوار برداری منازل مسکونی طبق وعده استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نیمه اول اردیبهشت‌ماه سال‌جاری به پایان رسید و بیش از 70 درصد قرارداد دریافت تسهیلات بانکی به امضا رسیده است.

 پس از برطرف کردن کمبود سیمان در شهرستان زلزله‌زده دنا و دست و پنجه نرم کردن مردم در شهر سی‌سخت با کمبود کارگر، این روزها گرانی و کمبود ماسه روند ساخت و ساز را با مشکل روبه‌رو کرده‌ است.

سالار حسین ‌پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با تسنیم مدعی شد افزایش نرخ ماسه ناشی از بی‌ثباتی نرخ کرایه حمل بار است و نرخ هر تن ماسه تا قیمت 38 هزار تومان برای هر تن مصوب شده‌ است.

محمدی مدیر شرکت حمل و نقل و پایانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به ادعای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: علت بی‌ثباتی نرخ حمل بار شن و ماسه عدم ثبت بارنامه از طرف متولیان حمل است.

وی افزود: اگر سیستم صدور بارنامه در واحد‌های تولیدی شن و ماسه فعال باشد، در بارنامه‌های صادره میزان بار و کرایه حمل لحاظ می‌شود و تخلف از آن قابل کنترل و بررسی خواهد بود.

محمدی با اشاره به اینکه عدم صدور بارنامه رسمی باعث شده تا پلیس راه نتواند کنترل درست بر تخلفات افزایش بار داشته باشد، گفت: صنعت و معدن به عنوان متولی باید هر واحد تولیدی زیر مجموعه را به راه‌اندازی باسکول و سیستم صدور بارنامه مکلف کند.

وی افزود: عدم ثبت بارنامه رسمی و قانونی علاوه بر ایجاد بی‌ثباتی قیمت‌ها باعث می‌شود حمل بار اضافه بر ظرفیت به زیرساخت‌های ارتباطی جاده‌ای نیز آسیب وارد کند.

انتهای پیام/544/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زلزله زلزله کهگیلویه و بویراحمد زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ کارگر معدن زغال سنگ در کرمان به دلیل نبود ایمنی کار (+ عکس)

یک کارگر شاغل در معدن زغال سنگ هشونی شهرستان کوهبنان به دلیل رعایت نشدن اصول ایمنی حین کار جان خود را از دست داد.   به گزارش رکنا، این حادثه صبح روز جمعه (۱۵ اردیبهشت ماه) زمانی رخ داد که یک کارگر شاغل در معدن زغال سنگ هشونی شهرستان کوهبنان بر اثر رعایت نشدن ایمنی کار از سوی پیمانکار جان خود را از دست داد.   به گفته وی؛ طبق اظهارات همکاران وی از قرار معلوم به جهت گشاد بودن لباس کاری که پیمانکار تهیه کرده و گیر کردن آستین، دست این کارگر درون نوار نقاله اصلی گیر می‌کند و با حرکت نوار نقاله دست وی از جا کنده می‌شود.   او گفت: هویت کارگر متوفی «عبدالله اسماعیلی» حدودا ۴۰ساله ساکن روستای «جور» شهرستان کوهبنان و دارای دو فرزند است. او حین انتقال به مراکز درمانی بر اثر خونریزی شدید جانش را از دست داد.   طبق اظهارات وی؛ مراجع قضایی و انتظامی کوهبنان در خصوص علت این حادثه شغلی پیگیر هستند.   معدن زغال سنگ «هشونی» از واحد‌های زیرمجموعه شرکت زغالسنگ کرمان است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دل‌نگرانِ خصوصی‌سازی، بیمه و بازنشستگی؛ تداوم اعتراض کارگران معادن زغال سنگ کرمان مرگ ۱۸ معدنچی از ابتدای پاییز تا امروز باز هم حادثه مرگبار در معادن کرمان

دیگر خبرها

  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • مرگ کارگر معدن زغال سنگ در کرمان به دلیل نبود ایمنی کار (+ عکس)
  • تقدیر از کارگران نمونه خرمشهر
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • کسب رتبه اول اداره کل راهداری و حمل و نقل در زمینه درآمد طی پارسال