Web Analytics Made Easy - Statcounter

در زمان بتن ريزي، مهندس ناظر و مجري عموما حاضر نيستند و همين حضور نداشتن آنها در زمان اجراي برخي از عمليات ساختماني است که مشکلات عمده اي را در رابطه با کيفيت مسکن ايجاد کرده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ محمد شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: بافت فرسوده ۲۰ درصد از مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده است و برنامه دولت دوازدهم این است که همزمان، هم پروژه‌های متعددی را در بافت فرسوده توسط شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به بهره برداری برساند و هم تسهیلاتی را برای افرادی که متقاضی فعالیت و سرمایه گذاری در بافت‌های فرسوده برای تامین مسکن و تحت عنوان شرکت‌های توسعه گر مشغول به فعالیت هستند در نظر بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه ایران، یکی از کشور‌های زلزله خیز دنیا به شمار می‌رود، تصریح کرد: بافت‌های ناکارآمد شهر‌ها از آسیب پذیرترین نقاط کشور ما در رویارویی با زلزله‌های بزرگ هستند و به همین دلیل نیز برنامه جدی وزارت راه، اجرای راهکاری برای کاهش آسیب پذیری در نقاط مختلف شهری و روستایی است.
شکرچی زاده به استفاده از ظرفیت‌های بیمه اشاره کرد و گفت: به منظور استحکام بخشیدن به ساختمان‌های موجود و تازه احداث به غیر از نظارت و مجری از ظرفیت مهمی به عنوان بیمه، استفاده بهینه‌ای داشته باشیم زیرا، تضمین کیفیت محصول نهایی ما یعنی ساختمان‌ها است که می‌تواند به میزان قابل توجهی ضعف ما را در نظارت، بهبود بدهد.
وی با اشاره به زلزله کرمانشاه و تجاربی که از آن حادثه کسب شد، یادآور شد: در زلزله کرمانشاه که متاسفانه تعدادی از هموطنان ما جان خود را از دست دادند، عموم پروژه‌هایی که دچار مشکل شدند و آسیب‌های جدی سازه‌ای و غیرسازه‌ای دیدند، دارای سیستم‌های نظارت، طی روند آزمایش‌های مصالح ساختمانی و مجری ذی صلاح بودند، اما شاهد بودیم که نهایتا محصول نهایی که همان ساختمان‌ها بود از کیفیت مناسبی در برابر زلزله برخوردار نبودند.
شکرچی زاده یکی از اشکالات عمده را نبود مجری در زمان اجرای پروژه عنوان کرد و گفت: افرادی که مسئولیت اجرای ساختمانی را برعهده دارند در زمان اجرای عملیات، حضور ندارند.
وی ادامه داد: این حضور نداشتن مهندس ناظر و مجری ذی صلاح، بخشی به دلیل نداشتن تعهدکاری است و بخش دیگر به پایان کار شهرداری ارتباط دارد و همچنین متاسفانه در انتخاب زمین برای تعدادی از پروژه‌ها شاهد آن هستیم که مطالعات ساختاری مناسبی انجام نشده است و بر روی زمین‌های نامناسب بدون آنکه بهسازی مناسبی بر روی آن‌ها صورت گرفته، ساختمان‌ها احداث شده اند که همین امر مشکلاتی را در آینده برای ساختمان‌ها ایجاد خواهد کرد.
شکرچی زاده با تاکید دوباره بر استفاده و بهره مندی از ظرفیت‌های بیمه‌ای برای ایجاد تعهد در ساختمان سازی استاندارد، گفت: متاسفانه از ظرفیت‌های بیمه ساختمانی استفاده نمی‌کنیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر، در حوزه ساختمان بیمه پرسنلی برای کارگرانی که در زمان کار مشغول به فعالیت هستند وجود دارد و شرکت‌های بیمه‌ای ساختمانی خود را مکلف به تضمین کیفیت محصول نهایی نمی‌دانند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۳۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت

همچنین درحاشیه افتتاح نمایشگاه فعالیت رادیو در گیلان و پاسداشت هفته معلم  از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت نیز رونمایی شد.

مدیر کل پست گیلان گفت: در این نمایشگاه تمبر‌های قدیمی، اسناد، ده‌ها کتاب درسی مقطع ابتدایی تا دبیرستان سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۵۷ هجری شمسی، کتابی با قدمت دویست ساله چاپ اروپا حاوی نقشه قدیمی ایران با درج نام خلیج فارس، رادیو‌های قدیمی از سال ۱۹۸۰ مبلادی به بعد، رایانه‌ها از زمان ورود به ایران تا کنون و بیش از ده رادیوی قدیمی در معرض دید عموم گذاشته شده است.

محمد حسین هوشنگی در باره ماکت ساختمان قدیمی اداره کل پست گیلان هم افزود: نخستین مکان فعالیت رادیو گیلان طبقه چهارم ساختمان اداره کل پست در شهرداری رشت بود که آرم (نشان) آن هنوز هم در بالای ساختمان وجود دارد. 

مدیر کل صداوسیمای مرکز گیلان هم در حاشیه افتتاح این نمایشگاه با بیان اینکه رادیو گیلان امروز ۶۹ ساله شد، گفت: در تقسیم بندی علوم ارتباطات، رادیو یک رسانه گرم محسوب می‌شود و دارای ویژگی‌های ارتباطی، چون سرعت، دو سویه و تعاملی بودن و استفاده از ظرفیت مخاطب است. 

تفی ربانی افزود: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای آشنایی مردم با این رسانه ارتباطی از زمان ظهور تا کنون است. 

علاقه مندان می‌توانند از یکشنبه ۱۶ اردیبهشت تا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت از ساعت تا ۱۶ از این نمایشگاه واقع در ساختمان اداره کل پست گیلان در میدان شهدای ذهاب یا شهرداری رشت دیدن کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • آماده شدن سایت های مسکن در چهار شهر استان کرمان
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت